Højvandslukke til sikring af kælder mod kloak- og regnvand

Hos Kloak og VVS ApS i Bagsværd nær Gladsaxe. Vi kommer gerne ud for at etablere et højvandslukke, så din kælder er sikret mod kloak- og regnvand for dig i Storkøbenhavn, og kører på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

Det er husejernes ansvar at aflede spildevand fra kælderen. Det betyder, at man selv skal få en autoriseret kloakmester til at montere et højvandslukke eller en anden form for skybrudssikring.​

Indtrængning af kloakvand forhindres med et højvandslukke

​Skybrud med ekstrem nedbør forekommer oftere i Danmark, og derfor kan lavtliggende kældre blive udsat for, at ildelugtende kloakvand trænger baglæns op gennem gulvafløb og toilet fra brønd og kloak. Det kan endda ske på en solskinsdag, hvis det offentlige kloaknet ikke er blevet renoveret i en årrække.

Vandskader kan give prisfald i værdien af jeres hus, men en investering i et godkendt højvandslukke, som er monteret af en autoriseret kloakmester, giver en værdig forøgelse af værdien af jeres hus. Det er samtidig et godt signal over for jeres forsikringsselskab.​

 

HVAD KOSTER ET HØJVANDSLUKKE?

Pris eksempel: Etablering af gulvafløb med indbygget højvandslukke og indløb.​

  • Opbankning og montering af højvandslukke.
  • Reetablering af gulv med beton.
  • Leveres med rustfristål rist.

SAMLET PRIS 9.375 KR. INKL. MOMS​

Hvis I har toilet i jeres kælder, kræver bygningsreglementet en anden type med elektronisk sikring, og her er der flere løsningsmuligheder. Det er en lidt større investering, og derfor anbefaler vi, at vi kommer ud på en besigtigelse for at finde en billig løsning, som passer bedst til prisen.

Vi bliver løbende efteruddannet i højvandslukkere hos Lauridsen. Dermed er vi i stand til at servicere og rådgive bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på skybrudssikring af kælderen

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på med en god pris på et højvandslukke. Du kan ringe til os på telefon 60 13 80 00 eller skrive til info@kloakogvvs.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din VVS- eller kloakopgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra Kloak og VVS ApS.

Firma

Kloak og VVS ApS

CVR: 38779869

Find os

Sæbjørnsvej 29, st. th.

2880 Bagsværd

Kontakt

Claus: 60 13 80 00

E-mail: info@kloakogvvs.dk