Industrikøkken og anden form for professionelt storkøkken

Hos Kloak og VVS ApS i Bagsværd nær Gladsaxe. Vi kan montere et industrikøkken og enhver anden form for storkøkken for dig i Storkøbenhavn, og på hele Sjælland. Et industrikøkken kan være til restauranter, kantiner og plejehjem samt mange andre steder.

Vi kan levere alt fra industrikøkken til VVS-installationer

Vi har som autoriseret kloakmester og VVS-installatør stor viden og erfaring med alle typer af professionelle storkøkkener. Derfor kan vi levere og montere et industrikøkken med alt fra fedtudskillere til alle nødvendige kloak- og VVS-installationer. Vi kan også levere varme og ventilation samt alt andet nødvendigt udstyr og maskinel.

Vi lægger stor vægt på at levere høj service og god kvalitet. Vi påtager os enhver opgave fra et lille køkken til et stort industrikøkken, og det kan være både en billig og en avanceret løsning.​

Vi er medlem af Danske Kloakmestre og af TEKNIQs Garantiordning, og det er jeres garanti for et godt resultat, men også for gode og funktionelle løsninger i jeres virksomhed.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en køkkenløsning

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en drøftelse om jeres ønsker og behov i forhold til et industrikøkken eller et storkøkken samt priser og budgetter. Vi råder og vejleder gerne, hvorpå vi fremsender et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan skrive til os på info@kloakogvvs.dk, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 60 13 80 00 for at aftale det videre forløb.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din VVS- eller kloakopgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra Kloak og VVS ApS.

Firma

Kloak og VVS ApS

CVR: 38779869

Find os

Sæbjørnsvej 29, st. th.

2880 Bagsværd

Kontakt

Claus: 60 13 80 00

E-mail: info@kloakogvvs.dk