ROTTE BEKÆMPELSE og rotte skader

Vi udfører sikringer af kloakker med rottespærre af godkendte modeller, eller sikringer på lodrette faldstammer udført typisk med en ”gravide dame”.

Vi har stor erfaring med rottebekæmpelse, både med rottesikring, og når skaden er sket. Her kan der være tale om mindre skader, og større skader i erhvervs bygninger, hvor vi står for styring og kontakt til håndværkere, da det skal foregå på en bestemt måde, for at sikre at rotterne fjernes, og de berørte områder lukkes af i en bestemt række følge. Hvis kunden ønsker det, kan vi også stå for kontakten til forsikrings selskab.

Vi er i Kloak og VVS  ApS, autoriseret rottebekæmper, dvs at vi må indgp sikrings ordninger, samt udlægge gift ved behov.

​Rotter i huset kan medføre mange problemer, og rotterne kan ligefrem ødelægge kloakken. Rotter kan også være skyld i forstoppelse af kloakrør. 

Derfor er det vigtigt med en hurtig og effektiv rottebekæmpelse. Vi kan identificere problemet og udbedre skader i kloaksystemet.

Du kan få hjælp fra kommunen til ordinær bekæmpelse af rotter, men du er nødt til at få etableret en rottespærre i kloakken for at hindre, at der igen trænger rotter ind fra hovedkloakken. 

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ EN ROTTESPÆRRE

​Hvad koster rottebekæmpelse? Vi tager gerne en drøftelse om mulighederne for bekæmpelse af rotter og om vores priser. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på en billig rottespærre. Du kan ringe til os på telefon 60 13 80 00 for at høre mere, eller du kan sende en e-mail til os på info@kloakogvvs.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din VVS- eller kloakopgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra Kloak og VVS ApS.

Firma

Kloak og VVS ApS

CVR: 38779869

Find os

Sæbjørnsvej 29, st. th.

2880 Bagsværd

Kontakt

Claus: 60 13 80 00

E-mail: info@kloakogvvs.dk